TILBUD   PRODUKTER   LIFAN4YOU   KONTAKT   LINKS  
 
     
  FORSIDE > PRODUKTER > UDSTYR > CUSTOM > SAMLING/MONTERING AF FREMRYKKERSÆT  
   
 
    MONTERING AF FREMRYKKERSÆT
 
 
         
   
 

Samling/Montering af Fremrykkersæt 250-4

Fremrykkersæt til Lifan 250-4/King.Start i venstre side ved gearpedalen.Afmonter gearpedal og gear arm.Monter den ene fremrykkerplade med skruerne fra gearpedalen.Den afmonterede gearpedal.Monter den den lange gear arm på gearpedalen, husk
at bruge de 2 møtrikker fra den korte gear arm.Monter gearpedalen på fremrykkerpladen med de 2 af skruerne & 2 af låsemøtrikkerne, 
og sæt geararmen på moteren igen  som vist på billedetForsæt til næste billede.Fortsæt til  over til bremsepedalen.Afmonter bremsepedalen.Den afmonterede bremsepedal.Monter den anden fremrykkerplade med de 2 skruer fra bremsepedalen.Fastgør fremrykkerpladen til bremse armen. med palen og splitten fra bremsepedalen.Monter bremsepedalen på fremrykkerpladen med de 2 af skruerne & 2 af låsemøtrikkerne.
Fastgør den anden ende af fremrykkerpladen (bremse armen) til bremsepedalen, med skruen de 2 skiver og låsemøtrikken.

se næste billede.Den monterede bremse arm.Det færdige resultat på højre side.

Husk at justere bremsepedalen op så vinklen passer/ så det står som den skal, dette gøres vha. den lille skrue under bremsepedalen.
Husk også når/hvis du justere på bremsepedalen, at du også justere bremsen så du ikke kører og bremser hele tiden.Det helt færdige resultat, tillykke du har nu fremrykkersæt på din mc.
 
   
         
 
 
     
  LIFAN4YOU tager forbehold for fejl og ændringer.
Alle priser er inkl. moms & afgift.
Copyright © 2019 - LIFAN4YOU - Alle rettigheder reserveret